Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging is de meest gekozen beveiligings oplossing.

Elektronische beveiliging is de meest gekozen oplossing. Met elektronische beveiliging kunt u mogelijke indringers snel detecteren zodat meteen de hulpdiensten ingeschakeld kunnen worden. Hierdoor beperkt men de tijd die de indringer heeft om de bouwkundige barrières te doorbreken. Het is dan ook van groot belang dat wanneer u kiest voor elektronische beveiliging men de zaken bouwkundig goed voor elkaar heeft.  Bij deze manier van beveiligen is er sprake van maatwerk en een oplossing toegespitst op uw situatie. Het geven van het juiste advies is heel belangrijk.

Het opstellen van een Programma van Eisen (PvE)

Het opstellen van een Programma van Eisen (PvE) en het maken van een beveiligingsplan is de start voor een goed advies. Naar aanleiding van het PvE en het beveiligingsplan, ontwerpen we de elektronische beveiliging. Als de bouwkundige maatregelen en elektronische maatregelen uitgevoerd zijn, wordt de installatie voorzien van een opleveringbewijs en zo nodig een BORG certificaat. Dit laatste dient als bewijs voor de verzekeringsmaatschappij.

Wat is er mogelijk met elektronische beveiliging?

Elektronische binnen beveiliging is voornamelijk gericht op het detecteren, registreren en melden van indringers. Een veel gebruikte combinatie van elektronische beveiliging zijn bewegingsmelders en sensoren op de bewegende delen (deuren/ ramen), die ongewenst bezoek registreren en melden bij u en/of een alarmcentrale (meldkamer/ PAC).

Elektronische beveiliging gaat nog veel verder, zoals camera observatie, toegangscontrole en glasbreuk detectie in combinatie met deur/ raam detectie (schilbeveiliging). Schilbeveiliging wordt meestal toegepast bij hogere risicoklasse woningen en bedrijven. Alle beveiligingssystemen zijn uit te breiden met elektronische brandmelders welke een alarm genereren bij brand en een melding sturen naar u en/of een alarmcentrale.

Elektronische binnen beveiliging voor bedrijven én particulieren

Elektronische beveiliging is natuurlijk ideaal voor bedrijfsmatige toepassingen, voor het beveiligen van een bedrijfspand. Echter ook steeds meer particulieren vinden hun weg naar elektronische beveiliging. Dit type beveiliging is in bijna alle huishoudens te integreren. Hierbij kunnen wij oplossingen bieden waarbij u geheel vrij en comfortabel in uw eigen huis kunt bewegen, en toch optimaal beveiligd kan zijn.

Waarom beveiligen via GardiQ?

In de markt zijn er enorm veel aanbieders te vinden die elektronische beveiliging aanbieden. In de regel zijn deze aanbieders voornamelijk gericht om zo veel mogelijk bij u te installeren, en niet kijken wat u echt nodig heeft. Daarnaast wordt er veel budget materiaal aangeboden, en zijn deze het op het eerste gezicht niet te onderscheiden van kwaliteit producten. Of 'kant-en-klaar setjes' die u in de bekende webwinkels kunt vinden. In eerste instantie lijkt dit natuurlijk aantrekkelijk, totdat u - en de buurman-  de derde keer in een week uit bed gehaald wordt door een vals alarm, en zal u mogelijk een stuk minder content zijn met uw investering.
 
GardiQ verkoopt geen installaties, maar wij adviseren en ontwerpen deze op maat aan de hand van uw behoefte, wensen en situatie. Wij zijn een gecertificeerd beveiligingsadviesbureau met brede kennis, op de hoogte van de laatste beveiligingstechnieken. En voor u nog belangrijker: wij zijn niet merk gebonden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van electronische beveiliging?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Onafhankelijk beveiligingsadvies zorgt voor klantgerichte beveilingsoplossingen.

Binnen ons advies nemen wij gelijk eventuele aanwezige zwakke plekken vanuit bouwkundige oogpunt mee. Het detecteren van ongewenst bezoek is een belangrijk gedeelte van beveiliging, echter soms is het met een paar simpele verbeteringen mogelijk om de indringer al buiten te houden.

Door een goed plan op te stellen met wat u daadwerkelijk nodig heeft, bespaart u in de regel al veel geld. Nadat onze maatwerk oplossing goedgekeurd is, laten wij dit uitvoeren door gecertificeerde bedrijven met hoge betrouwbaarheid in uitvoering en materiaal. In elke stap van uitvoer zullen wij uw contactpersoon zijn. Van advies, offerte tot de uiteindelijke oplevering. En ook na die tijd staan wij voor u klaar voor deskundig en onafhankelijk advies.

Bouwkundige beveiliging is de complete beveiliging van alle inbraakgevoelige onderdelen en van uw huis, bedrijf en uw terrein.
Lees meer...
Buiten beveiliging richt zich op preventie en detectie van indringers op het buiten terrein. Oplossingen varieren van fysieke opstakels zoals hekwerken en slagbomen, tot electronische detectie.
Lees meer...
Elektronische beveiliging is de meest gekozen oplossing. Met elektronische beveiliging kunt u mogelijke indringers snel detecteren zodat meteen de hulpdiensten ingeschakeld kunnen worden.
Lees meer...