Buiten beveiliging

Buiten beveiliging

Onder buiten beveiliging verstaan we;

  • Hekwerken, Poorten en Slagbomen
  • Cameraobservatie Systemen
  • Buitendetectie Systemen

Hekwerken, Poorten en Slagbomen.

Deze manier van beveiliging vormt een eerste barrière voor elke persoon die kwade bedoelingen heeft. Wij weten dan ook dat u een open en gastvrije uitstraling wenst maar ongewenste personen wilt weren. Ook voor uw eigen mensen dient u de obstakels tot het minimale te beperken en niet in te leveren op veiligheid. Niet alle systemen zijn overal toe te passen en een goed advies is dan ook een vereiste. Samen met u kijken we naar de oplossingen die op uw situatie van toepassing zijn en we maken een goede balans tussen veiligheid en toegankelijkheid.

Cameraobservatie Systemen.

Door deze vorm van beveiligen toe te passen kan men (op afstand) zien of er op een bepaalde locatie daadwekelijk sprake is van inbraak. Middels cameraobservatie kunnen we snel ingrijpen en bijvoorbeeld direct de bewakingsdienst inschakelen om ter plaatse te gaan. Ook hier geldt dat niet overal zomaar camera’s gehangen mogen worden. Door het plaatsen van camera’s bent u niet alleen preventief bezig maar zorgt u er ook voor dat de hoeveelheid valse alarmen tot het minimale beperkt worden. Met betrekking tot cameraobservatie zullen wij u een passende oplossing bieden. Wij verzorgen de aanmelding van uw camerasystemen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Buitendetectie Systemen.

Bij gebruik van buitendetectiesystemen kunt u ervoor zorgen dat de persoon met kwade bedoelingen gedetecteerd wordt voordat deze het pand betreden heeft. U kunt hier denken aan o.a. de volgende systemen; passief infrarood detectie (buiten infraroodmelders), grond detectie (bekabeling welke druk meten op de grond) en actief infrarood detectie (actiefbanen welke naar elkaar kijken en bij onderbreking een alarm genereren). Deze systemen werken heel goed echter zijn deze systemen heel gevoelig voor omgevingsvariabelen. Hier is het zo dat het mogelijk moet zijn om te detecteren en wel “correct” te detecteren om nodeloze alarmen tot het minimum te beperken. Een goed advies is hier van essentieel belang.

 

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van buitenbeveilging?
Neem vrijblijvend contact met ons op

Bouwkundige beveiliging is de complete beveiliging van alle inbraakgevoelige onderdelen en van uw huis, bedrijf en uw terrein.
Lees meer...
Buiten beveiliging richt zich op preventie en detectie van indringers op het buiten terrein. Oplossingen varieren van fysieke opstakels zoals hekwerken en slagbomen, tot electronische detectie.
Lees meer...
Elektronische beveiliging is de meest gekozen oplossing. Met elektronische beveiliging kunt u mogelijke indringers snel detecteren zodat meteen de hulpdiensten ingeschakeld kunnen worden.
Lees meer...